WebFinance privatlån

Exempelränta
3.85 - %
Lånebelopp
10000 upp till 400000kr
Löptid
1 till 15 år

WebFinance är en låneförmedlare med sitt ursprung och huvudkontor i Norge. Sedan 2011 har moderbolaget Leads AS hjälpt fler än 120 000 kunder i Norge och Sverige att hitta privatlån.

Erbjudande

WebFinance erbjuder möjlighet att låna upp till hela 400 000 kr, vilket ligger i toppskiktet för privatlån. Minsta möjliga lånebelopp är 10 000 kr. Återbetalningstider man kan välja mellan ligger mellan 1 och 15 år, alltså synnerligen flexibelt. Ränta och lånevillkor varierar beroende på vilka erbjudanden man får.

Samarbeten

Tyvärr är WebFinance väldigt hemlighetsfulla med vilka de samarbetar med. Det finns ingen information om detta på hemsidan, vilket gör att man som kund kan känna sig lite blind. Detta är dock inte helt ovanligt bland låneförmedlartjänsterna, så WebFinance är inte unika med att hålla denna informationen privat.

Service

Att säga att WebFinance hemsida är sparsmakad är nästan en underdrift. Förutom ansökningsformuläret hittar man endast en kortare text om företaget. Det saknas väldigt mycket detaljer kring hur hela processen fungerar, och i kontrast till hur mer välkända namn som Lendo och Freedom Finance byggt upp sina sajter känns WebFinance tyvärr en smula oseriös. De verkar heller inte ha någon möjlighet till personlig service (det finns ett norskt telefonnummer till moderbolaget men det är också allt), vilket gör att man får klara sig på egen hand och lita på att processen online går smärtfritt.

Villkor

Hemsidan är som sagt ganska bristfällig när det gäller information, och vi hittar heller inga uppgifter på vilka villkor lånen har eller vilka krav som ställs på låntagare. Det framgår inte om man får ha betalningsanmärkning eller inte, ej heller vilka krav som ställs på inkomst.

Kundomdömen

När vi söker efter omdömen från deras kunder har vi svårt att hitta något relevant alls. Detta tyder antagligen på att WebFinance inte är särskilt populära.

webfinance privatlån

Bra & mindre bra

 • Flexibla belopp och återbetalningstider
 • Bristfällig hemsida och information
 • Ingen kundtjänst
 • Framgår ej vilka krav som ställs på ansökande
 • Inga omdömen från kunder på nätet
 • Villkor för lån

  Du måste vara minst 18 år för att få låna.
  Du får inte ha någon betalningsanmärkning.
  Kreditupplysning görs via: uc.
  En fast inkomst behövs nödvändigtvis inte.

  Kostnader & avgifter

  Varierar beroende på långivare, låneförmedlaren låter flera kreditgivare erbjuda dig lånevillkor.

  Kundtjänst

  Öppettider
  Lördag: Stängt.
  Söndag: Stängt.
  Kontakt